Familliedrukwerk

Geboorte-, communie-, verlovings-, trouw-, jubileum-, rouw-, kerstkaarten of uitnodigingen, voor alle soorten kaarten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een zeer uitgebreide en gevarieerde collectie kaarten die u bij ons kunt inzien, maar ook mee naar huis kunt nemen, om op uw gemak te bekijken. De voorbeeldboeken zijn voorzien van een prijslijst, zodat u gelijk kunt zien wat een kaart kost.

Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunnen wij u adviseren over de indeling van de tekst, het gebruik van kleur en de keuze van het lettertype. We maken voor u een proefdruk zodat u gelijk kunt zien hoe het resultaat wordt. De enveloppen kunt u al vantevoren meenemen zodat u ze alvast kunt schrijven.

Liever een eigen ontwerp i.p.v. een standaardkaart? We hebben ook een ruime keuze uit blanco kaarten. Allerlei papiersoorten in diverse kleuren waarop u een foto of afbeelding/tekening kunt laten drukken. Een kleine oplage in full colour is geen probleem.

Een aantal van onze kaartleveranciers biedt u de mogelijkheid om op hun site de collectie's te bekijken. Klik op één van onderstaande links om een kijkje te nemen.

www.familycards.nl
www.mercard.nl
www.intercard.nl
www.buromac.nl
www.alacartekaartjes.nl
www.booem.nl
www.unicef.nl
www.kunstadelt.nl
www.luckydaycards.nl
www.ikkies-geboortekaartjes.nl
www.palmpapier.com

Inspiratie voor babynamen opdoen?
www.babynamen.nl
www.babynamengids.nl